Hlavní navigace

Názor k aktualitě Česká pošta mění vzhled od Q - Tak když jsme se konečně dočkali zmodernizování poštovních...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 6. 2009 10:00

    Q (neregistrovaný)
    Tak když jsme se konečně dočkali zmodernizování poštovních úřadoven a otevření nových poboček, tak se začnou zase předělávat? Nebo to bude v horizontu příštích 20-40 let, až ty nově zmodernizované a otevřené dožijí?
    Připadá mi to bezhlavou vizi taky České, ale spořitelny. Ta měla koncept zbourání přepážek. Díky výborné akustice pak všichni slyšeli všechno, tedy i to, co neměli. Likvidace jakéhokoliv sedacího nábytku jak pro obsluhu, tak i pro klienta měla přinést rovnostářský pohled z očí do očí klient-obsluha znamenající navázanou důvěru mezi oběmi stranami. Co jsem kde zaslechl, tak to nevyhovovalo ani obsluze, ani klientům. Následovalo velké množství přepadání poboček a i odliv klientů. Nově otevírané nebo spíš opět rekontruované pobočky už mají zase kukaně, jsou-li zařízeny na hotovostní operace. Dokonce klient i obsluha si mohou již někdy někde sednout.
    Je to sice pěkné, že původně "geniální" koncepce se neosvědčila, ale kdo opětovné rekonstrukce typu "zpět" zaplatí? Rakušáci ze svého? Spíše čeští klienti, kteří ještě pomohou vytáhnout z krize rakouského vlasníka ČS. No, nechtěl bych už být klientem ČS a sponzorovat tak blaho Rakouska.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).